Overzicht:

QR-codes kunnen door smartphones worden gescand om meerdere functies te activeren.

De meest voorkomende is om de smartphone automatisch te koppelen aan een gecodeerde URL tijdens het scannen.

Ze kunnen ook worden gebruikt om automatisch agenda-afspraken te maken, contactgegevens toe te voegen, een telefoongesprek te voeren en een tekst te verzenden, en verschillende andere functies.

We kunnen alle informatie die u opgeeft coderen in een QR-code – laat ons alstublieft weten wat u gecodeerd wilt hebben in de ‘ Extra informatie ‘ bij het invullen van uw gegevens.

Vereiste grootte:

Hoe groter de QR-code, hoe meer gegevens kunnen worden coderen, dus u moet er zeker van zijn dat uw code aan de eis kan voldoen.

Voorbeelden:

• 3 of 4 CM kwadraat kan een URL of een paar regels tekst comfortabel coderen, zonder afbreuk te doen aan de scan baarheid,
  • Als u echter een VCard of VCal gebeurtenis, dan is een grotere code nodig.

Als u vragen heeft, alstublieft Neem contact op .

Directe e-mail bezorging van uw QR-codepakket:

Deze QR-codes worden automatisch aangemaakt (zolang ze niet te ingewikkeld zijn) en binnen enkele minuten naar u gemaild.
Als de QR-code ingewikkeld is, of een of andere manier ons automatiseringssysteem dwazen, zullen we handmatig de QR-code maken en deze naar u e-mailen.

Bestellen Dynamisch QR-codes en wijzig vervolgens het adres van de doelwebpagina (URL) wanneer u maar wilt

“Statisch” QR-codes zijn gericht op een web-URL die nooit kan worden gewijzigd omdat de web-URL in de afbeelding is gecodeerd.

Met onze “Dynamische” QR-codeservice kan de doel-URL indien nodig in de toekomst herhaaldelijk worden gewijzigd. Dit is mogelijk omdat de afbeelding een tussentijdse webpagina codeert, van waaruit we kunnen doorverwijzen naar elke gewenste URL.

Kenmerken:

Onbeperkte scans : Scans van de dynamische QR-code zijn ONBEPERKT zolang u de QR-code niet misbruikt met miljoenen scans die technische problemen veroorzaken, zoals gecrashte servers.

Functies voor het leven: De dynamische QR-code, met zijn omleidingsmogelijkheid, zal twee jaar GRATIS werken en zal daarna blijven werken zolang u een jaarlijkse vergoeding van $ 10 betaalt.

Onbeperkte omleiding van de doel-URL : Bij de eerste aankoop geeft u een doel-URL op. U kunt ons vragen om de doel-URL zo vaak als u wilt REDIRECT te maken, tegen een vergoeding zoals vermeld op de webpagina.

Trackingrapporten : Bestel een dynamische QR-code en we kunnen rapporten leveren over hoe vaak, tijd van de dag, meest populaire dag en in welk land uw QR-codes worden gescand.

Doe-het-zelf – Opzetten je eigen URL-omleidingen voor statische QR-codes

Dit is een DIY-versie van de hierboven beschreven “Dynamische QR-code”.
Voor QR-codes die webpagina’s laden, u een URL-omleiding in de websoftware instellen.

Hiermee wordt een browser geïnstrueerd om automatisch een andere pagina te laden in de gecodeerde instructie.

Achtergrond:
Wat gebeurt er normaal gesproken wanneer u een webpagina probeert te laden die niet meer bestaat?
De meesten van ons hebben dit gezien-de software op die website draait een “redirect” dat standaard een speciaal geconfigureerde foutpagina weergeeft.

URL-omleiding, ook wel URL-doorsturen genoemd, is een World Wide Web-techniek om een webpagina beschikbaar te maken onder meer dan één URL-adres. Wanneer een webbrowser probeert een URL te openen die is omgeleid, wordt een pagina met een andere URL geopend.Wikipedia

De omleiding is slechts een software-instructie, zodat het kan worden bewerkt om te verwijzen naar een webpagina.

Het omleiden van de QR-code instructie:
De QR-code is gecodeerd met een hardgecodeerde instructie om pagina A te laden, en dit verandert niet, dus wanneer een gebruiker de QR-code scant met een smartphonescanner, racet de smartphonesoftware altijd ijverig om pagina A te laden.
Als u de website beheert voor pagina A, kunt u een URL-omleiding instellen.
Dus iemand scant de QR-code met een mobiel apparaat, en terwijl het apparaat pagina A probeert te laden, wordt het onderbroken door de geprogrammeerde Redirect op uw website, die de smartphone informeert: “Geen maat, geen pagina A deze keer, ik ben u omleiden om in plaats daarvan pagina B te laden “.
En op dezelfde manier kunt u de omleiding wijzigen om pagina C, D, E te laden …. Enz

Voordelen:

• Het grootste voordeel hiervan is dat u de flexibiliteit heeft om de QR-codefunctionaliteit te wijzigen nadat deze al in het veld is. Dit stelt u in staat om uw QR-code in de toekomst om te leiden naar verschillende links, en u dit meerdere keren doen zonder de fysieke QR-code te wijzigen.
  • Het stelt u ook in staat om het verkeer van de QR-code te volgen (watch deze video dat verklaart dit in meer detail).